• Varningssymbol med utropstecken i triangel och cirkel
  2023-05-23

  Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

  Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

  Läs mer om hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark
  Pil

Nyhetsbrev Gamla spåret

Vill du få ett mejl när det finns ett nytt nyhetsbrev?

För att prenumerera behöver du ange din mejladress och ge ditt samtycke till att Varbergs kommun behandlar dina personuppgifter.

Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00. Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling.

Hantera prenumeration
 • Gamla spåret nyhetsbrev · 05 apr 2023

  Glad Påsk!

  Den 31 mars avslutades remisstiden för idéstudien. Nu börjar vi sammanställa och gå igenom alla synpunkter som kommit in.

 • Gamla spåret nyhetsbrev · 06 mar 2023

  Snart är remisstiden slut

  Hittills har över 30 personer lämnat synpunkter, vilket är ett stort gensvar i dessa sammanhang. Tack till alla som engagerar er och berättar hur ni vill att Varberg ska utvecklas!

 • Gamla spåret nyhetsbrev · 13 jan 2023

  Stort tack!

  Tack till er alla som kom på informationsmötet på Kulturhuset Komedianten i tisdags. Det var fantastiskt roligt att mötas av ett så stort intresse och engagemang.

 • Gamla spåret nyhetsbrev · 16 dec 2022

  Spårområdesutredningen klar för remiss!

  Det är ett tag sedan vi hörde av oss. Vi har jobbat för fullt under hösten och har nu nått en viktig målpunkt – spårområdesutredningen har blivit klar för remiss!

 • Gamla spåret nyhetsbrev · 24 aug 2022

  Vi utreder möjlig förlängning av Östra Hamnvägen

  Trafiken är en fråga som studeras närmare i projektet och som kräver att vi studerar trafiksystemet omkring spårområdet. Nu kan vi presentera en genomförandestudie för förlängning av Östra Hamnvägen, även kallad Mathilda Ranchs allé.

Publicerad den:

Senast Ändrad: