Körsång: Movie Night

Barn - och ungdomskörer från kulturskolorna i Kungsbacka och Varberg sjunger tillsammans i körprojektet Movie Night. Det blir olika kända filmlåtar från Astrid Lindgren till Disney. En sprakande körkonsert med både pirater och showartister.

Under våren har Kungsbacka och Varbergs kulturskolors körer haft ett samarbetsprojekt med temat Movie Night. De har övat in en gemensam repertoar med härliga filmlåtar. Nu blir det konsert och över 100 barn och ungdomar kommer att sjunga tillsammans i aulan på Elof Lindälvs gymnasium i Kungsbacka.

Mer information finns på Movie Night (kungsbacka.se) Länk till annan webbplats.

Arrangörer

Kulturskolan Varberg och Kungsbacka kulturskola

Kontakt

Expeditionen Kulturskolan, telefon: 0340-886 14

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 23 april 2024

Tid: 18.30 - 19.30

Ålder: Alla är välkomna!

Pris: Ingen anmälan. Fri entré!

Plats

  • Aulan, Elof Lindälvs gymnasium, Lindälvs gata 3, 434 32 Kungsbacka