Fem personer står uppställda vid en hamn.

Hellsongs

Hellsongs är bandet som tagit världen med storm med sina lugna popversioner av kända hårdrocks- och metallåtar och deras version av Run to the hills blev en internationell succé.

Efter att ha legat i viloläge i ett decennium gjorde Hellsongs en varmt välkomnad comeback förra året. Under sommaren påbörjades inspelningen av kommande albumet “Return of the Hellsingers” och under hösten släpptes både egna låten “Use what U got” och RATM-klassikern “Killing in the name”.

Oavsett vad som händer i den stora vida världen där ute 2024, så vet vi att Lounge-bussen är fullknökad av PK-alstrad energi och att bandet är mer medelålders, fler, argare och med ett större spelsug än någonsin. Det finns en uppsjö av nya låtar som bara längtar ihjäl sig efter att få sjungas i ostämd allsång, med armkrok och över alla tänkbara gränser. Hellsongs anno 2024 är utrustade med både trummor, elgitarrer, basar, en rosa ukulele och en stark önskan om mer solidaritet, fred och kärlek. Om allt detta låter finare än snus, så hoppas vi att vi ses runt om i landet. Hell yeah!

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 04 juli 2024

Tid: 19.00 - 20.00

Pris: Gratis

Plats

  • Societetsparken
  • Strandgatan 4, Varberg

Information

Sluttiden för evenemanget är ungefärlig.