Bildmontage av tre porträttbilder.

Jazzdagarna: Pernilla Andersson kvartett

Pernilla gör återigen ett besök i Societetsparken, denna gång med egen kvartett. Pernilla är sedan länge en viktig röst på den svenska musikscenen. Hon är en entertainer av rang med en karisma som förtrollar. Med sig har hon en grupp musiker av toppklass.

Under kvällens gång kommer ni få höra härliga jazzstandards från den amerikanska sångboken uppblandat med egna kompositioner och kända melodier. Det blir glittrande pianospel, dynamiska rytmer, varma basgångar och skönsång på såväl svenska som engelska.

Pernilla Andersson sång, Teresa Indebetou piano, Jenny Kristoffersson bas, Maria Dahlin trummor. Arrangeras i samarbete med Jazz Corner.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 10 juli 2024

Tid: 19.00 - 20.00

Pris: Gratis

Plats

  • Societetsparken
  • Strandgatan 4, Varberg

Information

Sluttiden för evenemanget är ungefärlig.