Profilbild av en person som spelar gitarr.

Songs Of Boda

Songs of Boda är singer-songwritern Daniel Skoglunds musikaliska utpost och namnet härstammar från uppväxten i Borås som på villovägar blev ett smeknamn.

2015 släppte Songs of Boda sitt första album ”Loophole” och sen dess har hjulen snurrat ytterligare med kritikerrosade albumet ”IAGO” och spelningar i Sverige och utomlands. 2019 släpptes även instrumentala skivan ”MEANWHILIING” och med denna i bagaget följde han med vännen Daniel Norgren ut på vägarna för att spela på några av landets finaste scener.

Oavsett vilken riktning och tillfälle som Songs of Boda gör musik för så står låten i centrum och Boda vilar med åtminstone ett ben stadigt i den amerikanska folktraditionen och har jämförts med både The Band, War on Drugs och Eric Clapton. Tillsammans med dynamiska och namnkunniga musiker är Songs of Boda en riktig liveupplevelse.

Aftonbladets Håkan Steen kallade Songs of Boda för ”en av landets främsta förvaltare av klassisk singer-songwriterrotad countryrocktradition och skapar stor konst av små händelser ur vardagen”. Har du chansen att se Songs of Boda live så ta chansen!

I November 2023 släppte Songs Of Boda sitt senaste album ''Luxury Items'' via skivbolaget Adore Music och gjorde i samband med det en serie konserter runtom i Sverige. Den 27e Juni står Songs Of Boda på Parkmusikens scen i Socitetsparken i Varberg.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 27 juni 2024

Tid: 19.00 - 20.00

Pris: Gratis

Plats

  • Societetsparken
  • Strandgatan 4, Varberg

Information

Sluttiden för evenemanget är ungefärlig.