Tre personer lutar sig bakåt mot en sjö.

Rubanc

Rubanc, bildat 2021, är ett dynamiskt alternativt rockband som har sitt ursprung i Halland och består av de fyra medlemmarna Simon, Ricky, Oscar och Johannes. Inspirerade av kraften i band som Foo Fighters, The Hives och Nothing but Thieves har de smittat sin musik med energi och melodi.

År 2023 steg Rubanc in i rampljuset genom att vinna den nationella tävlingen Livekarusellen, ett bevis på deras musikaliska förmåga och medryckande liveframträdanden. Nu befinner sig bandet i studion, passionerat arbetande med att spela in ny musik som planeras att släppas till sommaren 2024.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 28 juni 2024

Tid: 19.00 - 20.00

Pris: Gratis

Plats

  • Societetsparken
  • Strandgatan 4, Varberg

Information

Sluttiden för evenemanget är ungefärlig.