Pingvinen simarena stängs för underhåll

Under sex veckor i maj och juni stängs 50-metersbassängen i Pingvinen av för standardunderhåll. Två av dessa veckor håller även aktivitetsbassäng med rutschkanor samt multibassängerna stängt.

Under perioden 13 maj till 23 juni stängs 50-metersbassängen på Pingvinen simarena för att underhållsarbeten ska kunna utföras. Stängningsperioden på sex veckor beror på att hela bassängen behöver tömmas och sedan fyllas med vatten igen. Detta är ett arbete som inte får göras för snabbt. Den 10-23 juni håller även aktivitetsbassäng med rutschkanor samt de två multibassängerna stängt för underhållsarbeten. Gym samt omklädningsrum kommer att vara öppet som vanligt och påverkas inte av underhållsarbetet.

Årskort kan även nyttjas i Medleys andra anläggningar

Den 25 maj öppnar Simstadion för säsongen. Där kan du simma och bada i 50-metersbassäng med 8 banor, hoppbassäng och plaskbassäng för de minsta.

Kunder med årskort på Pingvinen kommer under perioden 13:e maj till 31:a augusti att få tillgång till Medleys andra anläggningar, i hela Sverige. Mer information hittar du på Medleys webbplats.

Underhåll Pingvinen sommaren 2024 – Medley Länk till annan webbplats.

publicerad:

Senast Ändrad: