Futsallandskamper i Varberg 15-16 maj

Den 15-16 maj kommer futsallandskamperna för damer mellan Sverige och Frankrike att spelas i Arena Varberg.

Det svenska damlandslaget i futsal kliver senare i höst in i kvalet till det allra första världsmästerskapet för damer. Som en del av förberedelserna för det möter man Frankrike i en dubbellandskamp i maj.

– Vi är glada att damidrotten ska stå i fokus och att kunna välkomna Svenska Fotbollförbundet hit. Arena Varberg är anpassad för denna nivå av evenemang, och vi ser fram mot att de svenska och franska damfutsallandslagen kommer till Varberg, säger Ann-Charlotte Stenkil, kommunstyrelsens ordförande i Varbergs kommun.

Program för aktiviteter i samband med futsallandskaperna

Mer information om landskamperna och länk för att köpa biljetter hittar du på Landskamper Futsal Sverige Frankrike Länk till annan webbplats.. Där finns också information om andra aktiviteter som anordnas i anslutning till landskamperna.

publicerad:

Senast Ändrad: