Två personer i rörelse spelar innebandy i en idrottshall.

Hyr en idrottshall i sommar

Härligt med sommar - men vad gör man om det regnar? Hyr en idrottshall!

Ta med familjen och spela lite futsal, eller kör en innebandyturnering med kompisarna. Välj mellan fem olika idrottshallar runtom i kommunen som går att boka från 17 juni till den 11 augusti. Alla hallar är utrustade med kodlås för att det ska vara enkelt att komma in.

  • Ankarhallen, Träslövsläge
  • Idrottshallen, Varberg (E hallen)
  • Idrottshallen Tresteget, Trönninge
  • Furubergsskolan gymnastiksal, Varberg
  • Bläshammar gymnastiksal, Bläshammar

Ta med egen utrustning

På sidorna idrottshallar respektive gymnastiksalar kan du se storleken på hallarna och vilken aktivitet de är anpassade för. Observera att för alla hallar gäller att du tar med egen idrottsutrustning, som exempelvis racket, bollar och innebandyklubba.

Hallarna är öppna under följande tider:

Måndag - fredag

10.00-20.00

Lördag

10.00-17.00

Söndag

10.00-19.00

 

Boka via Interbook Go

Du bokar idrottshallen via vårt bokningssystem Interbook Go. Pris varierar beroende på idrottshallens storlek, men ligger på mellan 220-280 kronor/timmen. Om det är första gången du bokar behöver du skapa ett konto (observera att du måste vara över 18 år för att få boka).

Mer information om hur du använder Interbook Go hittar du på sidan Interbook Go - Lathundar | Varbergs kommun Länk till annan webbplats.. Du kan också kontakta Varberg direkt, så hjälper de gärna till.

publicerad:

Senast Ändrad: