Utställning av Varbergs nya avfallsplan

Förslaget till Avfallsplan för Varbergs kommun 2024–2030: Från avfall till resurs ställs ut den 1 juli - 31 augusti 2024.

Avfallsplanen beskriver hur Varbergs kommun ska hantera avfall fram till 2030. Planen är utformad för att uppfylla lagkrav och mål på global, nationell och kommunal nivå. Den ska främja hållbar konsumtion och cirkulära materialflöden, med målet att minska avfallsmängden och dess miljöpåverkan.

Tyck till om avfallsplanen

Du kan läsa förslaget till avfallsplan i sin helhet på vivab.se/avfallsplan Länk till annan webbplats.. Har du tankar kring förslaget på Varbergs nya avfallsplan? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Skriv ner dina synpunkter i ett mejl som du skickar till ks@varberg.se. Märk ämnesraden med ”Varbergs avfallsplan”.

publicerad:

Senast Ändrad: