Sök

Rosenfredsskolans fasad

Kulturskolan Varberg

Är du intresserad av sång, dans, drama, film, musik, konst eller nycirkus? På Kulturskolan Varberg kan du lära dig allt detta och mycket mer! Här kan du börja redan som femåring och studera vidare till och med 20 års ålder.

Vaccinationsbevis vid våra arrangemang

Från och med den 1 december gäller vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som äger rum inomhus med över 100 besökare.

Detta gäller vid våra arrangemang

Till Kulturskolan är alla barn och unga i kommunen välkomna. Utbudet av kurser och klasser är stort och varierat. Våra pedagoger är välutbildade och själva aktiva konstnärer, musiker, dansare med mera.

Kulturskolan finns i Rosenfredsskolans lokaler mitt i stan. Här, i Varbergs pampiga gamla folkskola, sjuder det av aktiviteter – undervisning, konserter, workshoppar, happenings och föreläsningar av inspirerande gästlärare. Den största delen av den ordinarie verksamheten äger rum i Rosenfredsskolan på eftermiddagar och kvällar. En del undervisning sker även dagtid på vissa skolor i kommunens mindre tätorter. Varmt välkommen till oss!

Anmälan och information

Har du redan bestämt dig för vilket ämne du vill söka? Gå direkt till vårt verksamhetssystem StudyAlong via den gröna knappen nedan. Vill du läsa mer om anmälan och våra olika ämnen – se information i menyn.

ikon

Nyheter från Kulturskolan

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter