Sök

2020-09-15

Gitarr på Kulturskolan - nu även på distans!

Undervisning på distans ökar möjligheterna för den som har långt till Kulturskolan eller som av andra skäl tycker att det är mer praktiskt och effektivt att studera från annan plats. Ena minuten kan eleven läsa läxor, nästa minut ha gitarrlektion. Det ökar också flexibiliteten i lektionstiderna då eleven inte behöver transport och underlättar för exempelvis föräldrar eller andra vårdnadshavare att följa med i undervisningen.

Gitarren är ett av de mest mångsidiga instrument som finns och används i en mängd olika musikstilar. Från och med höstterminen 2020 erbjuds nu även ämnet "Akustisk gitarr" på distans.

Det har ingen betydelse ifall du vill lära dig att kompa dig själv och andra, spela solostycken eller vara med i ett band. Du får alla möjligheter att utveckla ditt musikintresse tillsammans med kulturskolans erfarna lärare via valfri, gratis videosamtalsfunktion som passar dig.

Kulturskolans lärare hjälper dig som elev på den nivå du befinner dig, från nybörjarkurs till avancerat solospel.

Ålder: Födda 2010-2011
Avgift: 975 kr/termin

Läs mer och anmäl dig till Akustisk gitarr på distans i kurskatalogen i Studyalong.
Det finns givetvis fortfarande möjlighet att lära dig både akustisk gitarr, elgitarr och elbas på plats på Kulturskolan.
Klicka här för att läsa mer om ämnena akustisk gitarr, elgitarr och elbas. Länk till annan webbplats.