Sök

Kontakta oss

Du kan komma i kontakt med Varbergs kommun på flera sätt – skriva, ringa eller besöka oss. Här hittar du alla kontaktuppgifter och adresser.

Skriv till oss

Här kan du ställa en fråga eller lämna synpunkterlänk till annan webbplats. Gäller det något som behöver lagas, fixas eller städas upp kan du istället göra en felanmälan.länk till annan webbplats

E-postadress

varbergdirekt@varberg.se

Ring till oss

Ring till Varberg direkt, vårt kontaktcenter på 0340 - 880 00 med dina frågor om kommunal verksamhet och service. Vi har öppet alla helgfria vardagar.

Telefontider

måndag-onsdag 08.00-17.00
torsdag 08.00-18.00
fredag 08.00-16.00

Kontaktcenter finns i första hand till för att ge dig snabb och tillgänglig service. Vi försöker att hjälpa dig med ditt ärende direkt, utan att du behöver kopplas vidare. Ett syfte med Varberg direkt är också att frigöra tid för kommunens medarbetare till våra kärnverksamheter.

Om du söker en enskild medarbetare

Om du vill bli kopplad till en specifik person hjälper vi självklart till med det. Om personen du söker inte svarar återtas telefonsamtalet av Varberg direkt och du erbjuds att lämna ett meddelande så att personen du söker kan kontakta dig så fort som möjligt. Vi ser då gärna att du talar om vad ditt ärende gäller och lämnar telefonnummer och e-postadress. På så sätt kan personen du söker förbereda ärendet och mejla om du inte nås på telefon när vi försöker nå dig.

sjalvservice.varberg.selänk till annan webbplats hittar du våra e-tjänster och blanketter. E-tjänsterna är tillgängliga för alla invånare, företagare och föreningar dygnet runt. Genom inloggning med bank-id ger det dig en enkel och säker digital väg in i kommunen. Du får även en personlig översikt över dina ärenden på Mina sidor.

Postadress
Varbergs kommun
432 80 Varberg

Vårt kontaktcenter Varberg direkt ligger i Varbergs centrum på Norra Vallgatan 14. Du är välkommen att besöka oss måndag till fredag.

Öppettider

måndag-onsdag 08.00-17.00
torsdag 08.00-18.00
fredag 08.00-16.00

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter