Sök

Timvikariat inom vård och omsorg

Tycker du om människor och söker ett arbete där du kan göra skillnad i andras liv? Om du dessutom trivs med omväxling i vardagen kan vi ha arbete för dig!

Porträttbild

Vår socialförvaltning har löpande behov av vikarier inom äldreomsorg, stöd och service vid funktionshinder, missbruk, psykiatri, sysselsättning, dagverksamhet och korttidsverksamhet. Gemensamt för alla verksamheter är att arbetet utgår från den enskilda individens behov med fokus på att möta varje människa med respekt. 

Kvalifikationer

Om du vill arbeta hos oss är det viktigt att du har initiativ- och samarbetsförmåga och ett gott bemötande, samt att du är flexibel och ansvarstagande. Som timvikarie behöver du även trivas med att komma till olika arbetsplatser, kunna arbeta med kort varsel och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Vi söker främst dig som har utbildning inom vård och omsorg. Flera av våra arbetsplatser kräver även att du har körkort.

Hur fungerar det?

Som timvikarie i socialförvaltningen anger du själv när du är tillgänglig för arbete i systemet TimePool Web. Genom systemet får du överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudanden om arbetspass kommer från vår bemanningsenhet via sms.

Är du intresserad av timvikariat inom vård och omsorg?

Om du passar in på vår beskrivning är du varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss, se länk nedan. Vi tackar på förhand och återkommer till dig så snart vi har gått igenom din intresseanmälan (senast inom två veckor).

Lediga jobb, Varbergs kommun

Hur är det att jobba inom vård och omsorg?

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter