Arrangemang

Varbergs kommun arrangerar varje år flera större evenemang.

Parkmusiken

Under några sommarveckor bjuds det på livemusik och kultur från scenen i Societetsparken. Lokala akter blandas med etablerade artister i olika genrer. Det är fri entré för alla på de konserter Varbergs kommun arrangerar under Parkmusiken.

Parkmusiken 2024

Välkommen tillbaka till Societetsparken 2024! Programmet är nu släppt till den uppskattade konsertserien. Mellan 14 juni och 10 juli bjuds varbergarna och tillresta besökare på sammanlagt 16 tillfällen att helt gratis avnjuta musik och kultur. Barnfamiljer, unga och äldre och alla däremellan ska hitta något i sommarens program.

Parkmusikens program 2024

Vill du spela på någon av våra scener?

Anmäl intresse i e-tjänsten Intresseanmälan att spela på kulturavdelningens arrangemang - Varbergs kommun. Länk till annan webbplats.

Nationaldagen

Nationaldagen firas traditionsenligt i Societetsparken. Hit lockas varje år tusentals människor för att ta del av firandet.

Change Music Festival

Change Music Festival är en gränslös musikfestival som arrangeras vartannat år av Region Halland i samarbete med Varbergs kommun och Kungsbacka kommun. För mer information och program, besök festivalens webbplats. Länk till annan webbplats.

Publicerad den:

Senast Ändrad: