Sök

Lärplattformen StudyAlong

StudyAlong är ett digitalt system för kultur- och musikskolor som består av fyra delar:
Kurskatalog/anmälan, administrationsverktyg, lärplattform och undervisningsmaterial.

Som vårdnadshavare kan du enkelt boka kurser i Kulturskolans kurskatalog samt se information om bokade kurser, platser och lärare. Här kan du även bekräfta och betala erbjudande om fortsatt undervisning.

www.studyalong.se/varberg Länk till annan webbplats.

iRum

I StudyAlong finns digitala klassrum som kallas iRum. Här kan du som vårdnadshavare följa ditt barns undervisning och kommunicera med ditt barns lärare.

I iRummen kan även eleverna kommunicera med sina lärare och med sina klasskompisar. Läraren kan dela filmer, länkar, noter, bilder och annan bra information.

Om iRummen

De digitala klassrummen - iRummen - i StudyAlong är gruppchattar där berörda elever, vårdnadshavare och lärare för gemensam dialog, främst rörande undervisning. Den dialog som förs i ett digitalt klassrum är att jämställa med den dialog som förs i ett fysiskt undervisningsrum; samtliga deltagare i rummet tar del av dialogen.

Du som vårdnadshavare/elev kan när som helst radera dina inlägg eller höra av dig till oss om du behöver hjälp med att radera dina inlägg i iRummen. OBS! samtliga inlägg som postas i respektive iRum går automatiskt ut som notiser till samtliga deltagare som tar del av dialogen. Notiser skickas ut via mail och syns på StudyAlong, ”Mina sidor”.

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter