Sök

Hallands Hamnar AB

Skrovet av ett fartyg i en hamn.

Hallands Hamnar AB är en av Sveriges 10 största hamnar och den moderna tidens logistikföretag. Bolaget driver en fullservicehamn och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom områdena hamn, terminal och transporttjänster.

Målet är att fortsätta utvecklas för att skapa tillväxt, ge långsiktigt god lönsamhet och gynna utvecklingen i regionen.

Transport- och logistiknav med bra läge

Hallands Hamnar AB har en god och utvecklad infrastruktur med ett bra läge mellan Oslo och Köpenhamn, mitt i den så kallade Nordic Triangle. Du hittar Hallands Hamnar nära europaväg (E6) och riksvägarna 25, 26, 41 och 153. Genom stickspår till alla kajer erbjuds smidiga och effektiva järnvägstransporter, med järnvägspendlar som har dagliga avgångar till Mälardalen och Norrland. Sammantaget har detta gjort att bolaget utvecklats till ett transport- och logistiknav på svenska västkusten.

Hallands Hamnar AB är regionens hamnbolag med verksamhet i Varberg och Halmstad. Bolaget bildades i januari 2013 och ägs 50 procent av Varbergs kommun och 50 procent av Halmstads kommun.

ikon

Kontakta oss

Hallands Hamnar AB

Östra Hamnvägen 21 A
Box 18
432 21 Varberg
010-218 90 00

Självservice & blanketter