varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Yrkeshögskola och högre utbildning

Högskoleutbildning

På Campus Varberg ges högskole- och yrkeshögskoleutbildningar under samma tak. Campus Varbergs koncept är att alla utbildningar som erbjuds ska vara framtagna i nära samarbete med näringslivet och att de studerande ska vara efterfrågade på arbetsmarknaden när de är färdiga med sin utbildning. Högskoleutbildningarna ges i nära samarbete med olika högskolor och universitet som väljer att förlägga sina utbildningar här.

Yrkeshögskola (YH)

Yrkeshögskoleutbildning (Yh-utbildning) är en eftergymnasial utbildningsform som kombinerar teoretiska studier och stark arbetslivsanknytning. Utbildningarna erbjuds inom branscher där det finns en uttalad efterfrågan på kompetens. Näringsliv och samhälle ställer upp med föreläsningar, skarpa projekt och platser för LIA (Lärande i Arbete). Campus Varberg är Hallands största yrkeshögskola.

Läs mer om Campus Varberg och aktuellt utbudlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ikon

Kontakta oss

Självservice & blanketter