Sök

Per Lars väg 14 A och B, Rolfstorp

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

14 lägenheter på 38 kvm med liten köksdel, badrum med dusch och vardagsrum/sovrum. På varje boendeenhet finns gemensamt hemtrevligt kök och vardagsrum. Från varje boendeenhet finns utgång till gemensam trädgård med planteringar och boulebana.

Boende, inriktning demenssjukdom

Exteriör

Målsättning

Vår målsättning är att du ska ha möjlighet att leva ditt eget liv, hela livet.
Vi erbjuder dig ett boende där våra ledstjärnor är meningsfullhet, trygghet, delaktighet, gott bemötande och där omsorgen baseras på självbestämmande och integritet.

Kompetens

Personalgruppen består av undersköterskor och vårdbiträden. Vi har tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare vid behov. Flera i personalgruppen har utbildning i taktil stimulering. Personalen får regelbunden handledning och kompetensutveckling.

Övrigt

I vår sinnesträdgård kan du njuta av trädgårdens dofter, frukter, bär och örter. I anslutning till trädgården finns också en boulebana. Restaurang och Café Eken finns i huset.
Hos oss erbjuds du att, genomsnittligt tre gånger per vecka, delta i olika aktiviteter, t.ex. bingo, gymnastik, sång, tidningsläsning, musikunderhållning och gudstjänst.
Frisör och fotvård kommer regelbundet till boendet.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller komma och besöka oss på Per Lars väg.

 

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef, Louise Nilsson Mejer louise.nilsson.mejer@varberg.se
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg
Postadress: 432 95 Rolfstorp
Ekängen A : 076-6118207
Ekbacken B : 076-6118203
Natt : 070-5436726

Självservice & blanketter