Sök

Vallinsvägen 37 E, Varberg

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

På Midsommargården, Vallinsvägen 37 finns 10 lägenheter a 35 kvadratmeter på 1 boendeenheter.

Alla lägenheter har en fransk balkong, diskbänk och kylskåp. Toaletterna är utrustade med höj/sänkbart tvättställ, dusch samt tvättmaskin med integrerad torktumlare. I samtliga lägenheter finns också möjlighet att installera en trygghetskamera. På alla dörrar till lägenheterna finns hotell lås. På varje enhet finns ett gemensamt hemtrevligt kök, stor balkong och vardagsrum som bjuder in till samvaro. Där finns också ett atrium/innergård som ger möjlighet till utevistelse på varje avdelning.

Boende, inriktning somatik

Särskilt boende exteriör

Målsättning

Vårt mål är att du skall ha möjlighet att leva ditt eget liv, hela livet med högsta möjliga livskvalitet. Hos oss skall du kunna fortsätta med dina egna intressen och kanske utveckla nya tillsammans med våra medarbetare. Vi erbjuder dig ett boende där våra ledord är meningsfullhet, trygghet, delaktighet, och gott bemötande där omsorgen baseras på självbestämmande och integritet.

Kompetens

Hos oss arbetar undersköterskor med olika kompetenser. Vi har tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, resursteam demens och läkare. Vår arbetsmetod kommer att baseras på BPSD kvalitetsregister. Personalen får kontinuerlig handledning och kompetensutveckling.

Övrigt

För oss är det viktigt att vi skapar en hemtrevlig och varm miljö där alla ska känna en trivsel. På Midsommargården finns det stora möjligheter att vistas i en härlig utemiljö med en trädgård där det bland annat finns ett växthus, fruktträdgård, sinnesstråk, boulebana och möjlighet till mindre odlingar.

Vi erbjuder olika aktiviteter, stora som små. Det stora kan vara bingo, filmvisning, fester eller träning i vår stora aktivitetslokal, men vi anordnar även små aktiviteter på varje avdelning. Anhöriga är en viktig del i vår verksamhet och vi kommer att uppmuntra dem att vara delaktiga i allt vi gör på Midsommargården.

Vi har ett kontinuerligt samarbete med demensföreningen i Varberg och anhörigstödet.

Den goda maten serveras från vårt tillagningsköket som finns på Midsommargården. De sköter även vår lokalvård i samtliga utrymmen på Midsommargården.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef, Pia Lindskog Tel. 072-982 81 84 pia.lindskog@varberg.se
Enhetschef, Anna-Karin Kvarnemar Tel. 072-983 66 08 anna-karin.kvarnemar@varberg.se


Telefonnummer till enheter:

070 - 972 08 51

070 - 972 09 04

070 - 972 08 90

Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg
Postadress: Vallinsvägen 37 E, 43237 Varberg

Självservice & blanketter