Sök

Mat, måltider och nutrition inom omsorgen

Skål med hallon.

Skål med hallon omgiven av blommor, frukt, gräddkanna och kakfat.

Välkomna till bloggen Mat, måltider och nutrition!

Detta är en blogg för dig som har uppdrag som kostombud eller som är allmänt intresserad av allt som rör mat och måltider. Du är varmt välkommen till denna blogg som syftar till att du som läsare ska hållas uppdaterad, informerad och inspirerad om mat, måltider och nutrition.

Bloggen kommer innehålla information om nya eller uppdaterade riktlinjer och rekommendationer, nyheter inom området, nyhetsbrev från dietist, information och inbjudningar till utbildningar av kommunens dietist, tips och inspiration. Du som läsare av bloggen kan också bidra till innehållet genom att komma med idéer och förslag på vad som kan tas upp på bloggen som rör området. Ta kontakt genom att mejla kommunens dietist på preventivaenheten@varberg.se!

Varma hälsningar dietist i Preventiva enheten!

Vill du prenumerera? Anmäl dig i formuläret nedan så får du ett e-postmeddelande när ett nytt nyhetsbrev publiceras här.

Hantera prenumeration

Genom att skicka in din e-postadress ger du ditt samtycke till att socialförvaltningen i Varberg behandlar ditt namn och e-postadress. Informationen samlas in av socialförvaltningen. Socialnämnden är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på sn@varberg.se.

Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling. Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som finns om dig eller för att begära rättelse eller överföring av dina personuppgifter. Du kan alltid återkalla ditt samtycke och dina personuppgifter kommer då att raderas. Kontakta i så fall socwebb@varberg.se eller ring 070-321 7809 gällande att avsluta denna prenumeration. Du kan också kontakta vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@varberg.se.

Mer information om hur Varbergs kommun tillämpar den nya dataskyddsförordningen hittar du på https://www.varberg.se/personuppgifter

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter