Sök

2023-02-10

Gör något kul under sportlovet!

Nu är årets sportlovsprogram här! Det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs om alienpyssel och rymd-lajv på bibblan, workshop i medeltida musik, att prova på simträning och boccia eller kanske vara med i en fotbollsturnering i Rolfstorp? Detta och mycket mer finns att göra under årets sportlov.

en glad snöboll och en ikon som åker kälke

Sportlovet smygstartar redan helgen vecka 7 med bland annat Barnens Vasalopp i Åkulla, teaterföreställningen Kråkan på Kulturhuset Komedianten och roliga aktiviteter på Stättareds 4H-gård. Lovet sträcker sig sedan till söndag den 26 februari.

Brett program för alla åldrar

Programmet är brett och innehåller både natur, idrotts- och kulturaktiviteter för alla åldrar. Du kan exempelvis vara med på Rymdfarardag med Science Safari-teamet på Stadsbiblioteket, quizza om fåglar på Naturum Getterön, dansa sagodans på Kulturskolan eller prova på olika sporter under en dag på Tresteget - Trönninge idrottscentrum. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Hela programmet på varberg.se/lov

Varje år sammanställer Varbergs kommun lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själva som kulturinstitutioner, föreningar med flera. Du kan se hela programmet på varberg.se/lov. Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.

Kustlov i Varberg

För fler tips om vad familjer kan göra i Varbergs kommun under sportlovet, gå in på Visit Varberg Länk till annan webbplats..